vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu: „Este de notorietate în comuna Leu, Dolj, legătura dintre Rotaru și Marian Budă!”

Patronul FCU Craiova susține că președintele completului de la Înalta
Curte de Casație și Justiție este omul de casă al lui Mihai Rotaru.
ÎCCJ a amânat la data de 16 octombrie pronunțarea în procesul înaintat de CS Universitatea Craiova cu privire la palmaresul Universității Craiova. Mititelu a susținut la GSP TV că aceste tergiversări se datorează relației de prietenie dintre Mihai Rotaru, patronul clubului din prima ligă, și judecătorul Marian Budă, cel care a condus completul care a hotărât amânarea cauzei.
Patronul echipei craiovene din liga secundă spune că a angajat detectivi particulari și astfel a scos la lumină relația dintre Buda și Rotaru: “L-am
refuzat la început, simțind că are legătură cu Rotaru. Îl bănuiam, îi știam CV-ul pentru că e de aici, din Craiova. Știam că e prieten cu George Ilinca, fostul finanțator al Craiovei care acum este unul dintre apropiații lui Rotaru, dar nu aveam dovezi clare. După aia am aflat că relațiile sunt directe. De trei săptămâni, zi și noapte, asta fac: carte funciară, investigații, informații, 10 oameni am lucrat și i-am descoperit acum 4 zile.  
Am depus la Secția Specială toate aceste dovezi. Acte. Declarații, martori. Era vizitat la firmă la el, se întâlneau la restaurante, au relații de afaceri împreună. Este de notorietate în comuna Leu, Dolj, legătura dintre Rotaru și Marian Budă. E adevărat că o firmă a lui Rotaru are sediul în casa părintească a lui Budă, dar asta e cea mai simplă dovadă.  
Sunt legături directe, frățești, practic e omul lui Rotaru de 7 ani de zile. Îl întreține, i-a făcut case, i-a dezvoltat afaceri în zona agricolă.
Are un viloi de vreo 1000 de metri pătrați la Cârcea, un fel de Pipera de Craiova, făcut din banii lui Rotaru. E la vreo 300 de metri de unul dintre punctele de lucru ale lui Rotaru. Pot să probez asta sută la sută.
 Acum, Budă a trecut totul pe numele copiilor lui, și-a pus-o socrul interpus. Acest om trebuie să dispară din magistratură. El și alții au creat acest sistem mafiot. Mergi la justiție cu speranța că ți se va da dreptate și dai peste niște bandiți care calcă legea în picioare. La Înalta Curte e cea mai mare corupție din România! Dacă aș fi prezentat dovezile astea în America, Rotaru și cu Budă ar trebui să ia 100 de ani de închisoare”.

Politica