vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova bate tot în amicale! Atac la echipa lui Rotaru!

Nou-promovata în B a obținut un nou succes categoric în meciurile test. Jucătorii lui Trică au aruncat săgeți spre rivala din prima ligă

FCU Craiova s-a impus cu 4-0 în meciul test cu Pandurii Târgu Jiu, în ziua în care Eugen Trică a împlini 44 de ani. Andrei Ciolacu a deschis scorul pentru alb-albaștri, Andrea Compagno a reușit dubla, iar Robert Răducanu a închis tabela. Craiovenii au ajuns la 3 victorii și 2 remize în cele 5 partide de verificare disputate până acum. Trică a operat modificări substanțiale în prima garnitură, începând cu Mogoșanu – Negru, Gugu, Avram, Cristiu – Blidar, Albu, Zanfir, Zimța – Ciolacu, Compagno. Au mai intrat: Enache, Gâț, Huyghebaert, Raicea, Rogoveanu, Stoenac, Cristea, Pop, Răducanu și Bălan.

În prealabil, într-un interviu acordat Gsp.ro, Andrei Ciolacu a comparat CSU Craiova cu echipele departamentale apărute în fotbalul românesc imediat după Al Doilea Război Mondial: „Mi-aș dori să promovăm împreună, bineînțeles. Liga 1 are nevoie de echipe de tradiție, cu suporteri. Nu cunosc foarte bine toate straturile acestui război. Știu doar că nu este normal ca o echipă să fie înființată direct în Liga 2, iar apoi oamenii care au participat la acest demers să recunoască faptul că nu a fost o decizie legală și nici morală. Asemăn situația cu echipele fondate și adăugate la fel de abuziv în Liga 1 prin anii 1947-1948”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica