vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi polițiști gorjeni, eroi în timpul liber

Doi poliţişti gorjeni au fost premiați pentru că şi-au făcut datoria cu toate că se aflau în timpul liber. Aceștia au primit „Emblema de onoare a MAI” şi „Certificat de Apreciere”. Bogdan Chiriţoiu, în timp ce se afla acasă, în concediu, a fost trezit din somn de ţipetele unei femei care fusese jefuită. Tâlharul îi smulsese femeii geanta şi o luase la fugă. Poliţistul a ieşit din casă în pijamale l-a urmărit pe hoț. A reuşit să-l prindă şi să recupereze geanta femeii.
„Având în vedere Ordinul Ministrului 49/2014, privind instituirea şi conferirea unor distincţii onorifice în Ministerul Afacerilor Interne, pentru iniţiativa şi curajul de care a dat dovadă în slujba cetăţenilor, colegul nostru, Agent principal Chiriţoiu Nicu Bogdan a fost distins de ministrul afacerilor interne cu Emblema de onoare a MAI. Pentru contribuţia sa decisivă la prinderea în flagrant a autorului tâlhăriei din dimineaţa zilei de 22 iunie a.c., poliţistul a mai fost răsplătit şi de Direcţia de Ordine Publică a MAI, cu un Certificat de Apreciere a activităţii sale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.


Marius Băcescu se afla în timpul liber în zona Parcului Central din Târgu Jiu şi a identificat o persoană pe numele căruia exista un mandat de arestare pe o perioadă de patru ani: „Cu acelaşi Certificat de Apreciere, venit din partea Direcţiei de Ordine Publică, fost răsplătit şi Agentul şef principal de poliţie, Băcescu Marius, care a identificat şi prins o persoană condamnată, care era urmărită la nivel naţional, aflându-se în timpul liber”, au transmis reprezentanții poliției.

foto: adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica