marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Raită prin viață. Despre înscrierea în PSD a CCR și Avocatul Poporului. Din nou despre prostie și prostire, revoluții nesănătoase…

„Tovarăşi, zicea tovarăşu, să gândim cu capetele noastre”.
„Cu stânga nici cruce nu poți să-ți faci, dar să conduci o țară!” – Petre Ţuţea.

Am luat-o razna de tot. Nu mai avem niciun Dumnezeu. „O babă murdară pe picioare, care stă în fața icoanei Maicii Domnului în biserică, e om față de politicienii noştri, care ajung şi ei, ateii și materialiștii, pe acolo, ei care ne deosebesc de animale prin faptul că nu avem coadă”, zice tot P. Ţuţea. Şi noi, PSD, că putem, ne batem joc, prostindu-ne pe noi, proştii ţării pe care-au furat-o odată cu „revoluţia minciunoasă”. În cultura Europei, fie ea cultură economică, ştiinţifică, de educaţie şi învățământ, medicală, de care ei fug ca dracu de tămâie, dacă scoți Biblia din istorie, nu mai rămâne nimic, căci nimic nu poate înlocui creștinismul, nici toată cultura antică precreștină. Mai zice Ţuţea, şi-l las să spună tot editorialul: ,,…apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, când Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în funcţie de geniul religios al epocii, nu în funcție de isprăvi politice. Iisus Hristos este eternitatea care punctează istoria”. „Fără să gândesc în stilul darwinismului social, nu pot să rămân indiferent la incapacitatea democrației de a asigura selecțiunea naturală a valorilor. Democrații gândesc corpul social aritmetizat: numără capetele toate și unde e majoritate, hai la putere. Sufragiul turmei! Asta e părerea mea despre democrație”. „În fața lui Dumnezeu, geniul e văr primar cu idiotul”. În faţa socialiştilor români că suntem genii, că suntem idioţi, suntem ,,ăia care n-au coadă”. „La comuniști, dacă nu ești cu ei – sau nu mai ești cu ei – înseamnă că ești legionar”. „Mă întreba Marin Preda cum era cu macedo-românii și i-am zis: domnule Preda, macedo-românii nu sunt români, sunt super-români, români absoluți. Atât de năpăstuiți și goniți, au instinct național de fiară bătută. Iar eu și dumneata, pe lângă ei, avem forță domestică de rațe. Măcăim. Am stat cu macedo-români în temniță. Îi băteau până îi omorau, dar nu declarau nimic. Au o bărbăție perfectă”. „Moartea mă determină să fiu esențial”. „Fără nemurire și mântuire, libertatea e de neconceput. Omul, dacă nu are în substanța lui ideea nemuririi și mântuirii, nu e liber. Seamănă cu berbecul, cu capra, cu oaia…”. „Am dorit să fac o teză de doctorat cu tema «Aflarea în treabă ca metodă de lucru la români»”. „Religia este principiul uniformizator al speciei umane și este singura salvare în care se poate vorbi despre egalitate”.

„Când va dispărea ultimul țăran din lume – la toate popoarele, vreau să spun – va dispărea și ultimul om din specia om. Și atunci or să apară maimuțe cu haine”. „Vlad Țepeș are meritul de a fi pus pe tronul Moldovei pe cel mai mare voievod român, pe Ștefan cel Mare. Cu armele! Are meritul că l-a și bătut. Și are mai ales meritul că a coborât morala absolută prin țepele puse în cur la nivel absolut. Dormeai cu punga de aur la cap și ți-era frică să n-o furi tu de la tine, ăsta-i voivodul absolut, Vlad Țepeș! Păi, fără ăsta, istoria românilor e o pajiște cu miei!”. Poate învăţăm ceva din Ţuţea. Poate!
Fac azi această divagaţie cu Ţuţea, că poate vor pricepe ceva „analfabeţii funcţionali” care sunt oripilaţi de cele scrise de mine şi care nu pricep că eu chiar nu sunt „vândut”, nici ieftin, nici scump, la nimeni, că nu sunt nici „membru” de partid(e), ci doar un om normal, nu „animal fără coadă”, care nu spune decât adevărul de lângă minciuna propagată de unii cu multă nonşalanţă, dar şi cu spaimă, de parcă s-ar sfârşi pământul şi viaţa lor dacă-şi ia mâna de pe creştetul lor, tatăl şi dumnezeul lor. Mulţumim din inimă partidului PSD şi filialelor sale, CCR și Avocatul poporului, al căror cinism a atins cota maximă în aceste zile, care chiar calcă peste cadavre în această perioadă de groază pentru omenire, şi care citesc din Constituţie doar ce le convine electoral, iar ce citesc nu înţeleg şi-o ţin langa cu alte libertăţi, împiedicând „ocrotirea sănătăţii românilor”. Îi rog să citească, poate le vine mintea la cap şi renunţă la instigări, şi Art. 34 – Dreptul la ocrotirea sănătăţii:
(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.
(2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.
(3) Organizarea asistenţei medicale şi a sistemului de asigurări sociale pentru boală, accidente, maternitate şi recuperare, controlul exercitării profesiilor medicale şi a activităţilor paramedicale, precum şi alte măsuri de protecţie a sănătăţii fizice şi mentale a persoanei se stabilesc potrivit legii.
Acum ceva vreme, un premier PSD ne cerea să-i numărăm „ouăle”. Acum, alt premier PSD ne cere să-i numărăm lui, dumnezeul mă-sii, morţii ţării. Doamne, unde am ajuns!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica