sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. S-a redeschis acvariul din cadrul Muzeului Regiunii Porților de Fier

Acvariul din cadrul Muzeului Regiunii Porților de Fier a fost redeschis sâmbătă, 20 iunie. De asemenea, a fost lansată campania de promovare „Muzeul este al Vostru”. La redeschidere a participat și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Conducerea Muzeului Regiunii Porților de Fier și Consiliul Județean Mehedinți au colaborat în ultimii ani pentru a reda acest obiectiv cultural severinenilor dar și turiștilor care ajung în zonă.
„A fost un drum destul de anevoios din punct de vedere financiar însă am convingerea că a meritat din plin. Pe de o parte muzeul va contribui considerabil la creșterea numărului de turiști în zonă, iar pe de altă parte avem obligația să promovăm obiectivele cultural-istorice din județul nostru pentru a reintroduce zona într-un circuit turistic european.
Mă bucur să constat că avem deja vizitatori, copiii fiind cei mai încântați de redeschiderea Acvariului, un adevărat deliciu însă și pentru noi, adulții”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Până pe data de 30 septembrie copiii și tinerii vor avea acces gratuit în incinta Muzeului Regiunii Porților de Fier.

Politica