vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Campania pentru salubrizarea spațiilor publice din Caracal continuă

Campania de salubrizare a spațiilor publice, demarată de Primăria Municipiului Caracal în urmă cu două săptămâni, continuă. Este vorba de o campanie atât în materie de salubrizare a spațiilor publice cât și de informare și conștientizare a cetățenilor, cu privire la păstrarea curățeniei.

Campanie se va derula pe parcursul lunilor iunie-iulie sub sloganul ” Să ne asumăm împreună păstrarea curățeniei orașului!”

Chiar dacă ploile și vremea rea au persistat, lucrătorii de la Administrația Domeniului Public și Privat (ADPP) și beneficiarii de ajutor social care efectuează prestație lunar au continuat să strângă gunoaiele de pe șoseaua Celaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții primăriei reamintesc că proprietarii terenurilor salubrizate sunt notificați să ia toate măsurile prevăzute de lege pentru a împiedica redepozitarea deșeurilor pe terenurile deținute. Pentru cei care nu respectă obligațiile legale se vor aplica sancțiuni contravenționale individuale.

„Și de data aceasta ne bazăm pe sprijinul cetățenilor și pe înțelegerea necesității de a respecta curățenia, de a manifesta simț civic sesizându-ne orice deviere de la normele de conviețuire socială”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Caracal.

Politica