luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveni reținuți pentru că au furat unelte în valoare de 3.500 de lei

Doi tineri de 15 și 20 de ani au fost reținuți de polițiști pentru că au furat dintr-un imobil scule și unelte în valoare de 3.500 de lei. Totul s-a petrecut în Craiova, în urmă cu câteva zile.

„În fapt, la data de 21 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în perioada 19-21 aprilie 2024, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe Aleea 3 Crinului, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe scule şi unelte în valoare de 3.500 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, au fost identificaţi doi tineri, cu vârstele de 15 şi 20 de ani, ambii din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceştia au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, transmite IPJ Dolj.

Cei doi au fost reținuți de oamenii legii pentru furt calificat.

Politica