sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Șase șoferi, prinși băuți la volan în minivacanța de Rusalii

Șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, din comunele Mătăsari, Negomir, Brănești, Scoarța, din orașul Bumbești Jiu și din comuna Mateești, județul Vâlcea au fost prinși băuți la volan în minivacanța de Rusalii.
„În perioada 5-9 iunie a.c., polițiștii rutieri au identificat în trafic șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, din comunele Mătăsari, Negomir, Brănești, Scoarța, din orașul Bumbești Jiu și din comuna Mateești, județul Vâlcea, în timp ce conduceau autoturisme, pe drumurile gorjene, având concentraţii cuprinse între 0,49 și 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei depistați au fost transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată într-un comunciat al IPJ Gorj.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

spot_img
spot_img

Politica