luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Străzile din Târgu Jiu, dezinfectate! E rândul scărilor de bloc

Acțiunea de dezinfectare continuă la Târgu Jiu. În weekend, străzile au fost străbătute de autoutilitare, cu scopul de a scăpa de bacterii. Începând de luni, dezinfectarea scărilor de bloc, dar și a trotuarelor din oraș devine o prioritate.
Primarul orașului, Marcel Romanescu, a făcut încă un apel către cetățeni, prin care îi roagă să respecte recomandările autorităților.
„Continuăm acțiunea de dezinfectare la Târgu Jiu. Autoutilitarele sunt, în acest moment, pe străzile din municipiu. Astăzi, avem în vedere partea de Nord a orașului, până în zona Bulevardului Unirii. Mâine, urmează partea de Sud, dar și localitățile componente. Începând de luni, începem dezinfectarea scărilor de bloc, dar și a trotuarelor din oraș. Reluăm, de asemenea, acțiunea de dezinfectare a zonelor verzi și a parcurilor. Implementăm toate măsurile necesare în lupta cu noul virus și facem toate eforturile pentru a menține un climat de siguranță la Târgu Jiu.
Ca de fiecare dată, fac un apel către cetățeni să respecte recomandările autorităților și să se informeze doar din surse oficiale în legătură cu această pandemie. Astfel putem traversa mai ușor această perioadă dificilă”, a transmis Marcel Romanescu.
Edilul din Târgu Jiu a făcut o foarte scurtă radiografie a situației îmbomnăvirilor cu COVID19 și a ținut să le mulțumească cetățenilor pentru că au rămas în case.
„Până acum, în toate cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus, a fost vorba despre persoane venite din străinătate. Ca lucrurile să nu se schimbe, trebuie să respectăm, cu strictețe, recomandările specialiștilor și măsurile impuse prin ordonanțele militare. Îi felicit pe toți cei care au rămas în casă. Au dat dovadă de responsabilitate și au arătat că le pasă. Știu că va fi tot mai greu, mai ales că vremea se încălzește. Copiii simt nevoia să se joace afară și este tot mai dificil să îi facem să înțeleagă pericolul la care s-ar expune dacă ies din casă. Târgujienii au dat dovadă de maturitate și responsabilitate până acum. Rămânem în casă!”, a fost mesajul primarului.

Politica