vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean, cercetat după ce a mințit autoritățile la Vama Nădlac

Un bărbat din comuna Mitrofani, județul Vâlcea, a mințit autorităţile vamale cu scopul de a i se permite accesul în ţară fără a mai fi supus măsurilor de prevenţie în contextul COVID – 19. Se pare că acesta a susținut că este şofer (transportator).
Cazul vâlceanului a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, după ce organele de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti s-au sesizat din oficiu.
„În fapt, s-a reţinut că la data de 29 martie 2020, cu prilejul intrării în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, venind din zona Germania-Franţa (zone considerate „roşii”, începând cu data de 25.03.2020) numitul P.R.D., din com. Mitrofani, jud. Vâlcea a declarat autorităţilor vamale aspecte necorespunzătoare adevărului, cu scopul de a i se permite accesul în ţară fără a mai fi supus măsurilor de prevenţie în contextul COVID – 19, declarând în mod nereal că deţine calitatea de şofer (transportator)”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.
Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Politica