sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La plimbare pe străzile Craiovei, deşi trebuia să fie în izolare

Un tânăr de 20 ani, din Orodel, care ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu, a fost prins la volanul unui autoturism pe Calea Bucureşti, din Craiova. Cu el în maşină se afla un copil de 15 ani. Tânărul de 20 ani a fost amendat şi plasat în carantină.

„Politistii Biroului Rutier Craiova au depistat un tanar de 20 de ani, din Orodel, care conducea un autoturism pe Calea Bucuresti, din Craiova.
In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, fata de cel in cauza, fusese dispusa masura izolarii la domiciliu, acesta revenind in tara, la finalul lunii martie a.c.
Avand in vedere situatia constatata, fata de tanarul respectiv a fost dispusa masura sanctionarii contraventionale cu amenda in cuantum de 3.000 de lei, acesta fiind totodata preluat de un echipaj medical, pentru a fi introdus intr-un centru de carantina, unde va sta urmatoarele 14 zile.
De asemenea, cel in cauza mai era insotit de un minor de 15 ani, din Orodel, care a fost preluat de autoritatea competenta cu protectia copiilor de la nivelul judetului, urmand a fi transportat la domiciliul sau pentru a sta in izolare o perioada de 14 zile”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Politica