sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracalul, dezinfectat

Toate spaţiile şi instituţiile publice din municipiul Caracal sunt dezinfectate în aceste zile, în prima etapă fiind vizate scările de bloc, aleile, trotuarele şi străzile, piaţa agroalimentară şi Parcul Constantin Poroineanu.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Caracal, acţiunea de dezinfectare va fi una amplă şi se va face cu substanţe dezinfectante cu acţiune specifică împotriva coronavirusului.

„Vor fi achiziţionate substanţe dezinfectante pentru curăţirea tuturor suprafeţelor din instituţiile publice, dar şi în spaţiile publice aglomerate, cu acţiune specifică împotriva coronavirusului. În prima etapă sunt vizate scările de bloc, aleile, trotuarele şi străzile, urmând Piaţa Agroalimentară Caracal şi Parcul Constantin Poroineanu”, se precizează în comunicat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primarul municipiului Caracal, medicul epidemiolog Liviu Radu, a făcut apel la calm şi la aplicarea măsurilor de prevenire şi limitare a infecţiilor respiratorii, scrie Agerpres.

„Fac apel la calm şi canalizarea atenţiei către aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenire şi limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus”, a declarat Liviu Radu.

Un bărbat de 51 de ani, din Caracal, a fost confirmat, pe 6 martie, cu coronavirus, după ce a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu un sucevean confirmat cu COVID-19. Bărbatul din Caracal se afla la momentul confirmării cu în autoizolare la domiciliu şi nu a avut contacţi de familie. El a fost internat la Spitalul de boli infecţioase Craiova.

Politica