joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii vâlceni: „Nu ne temem și suntem la datorie 24/24”

Agenții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea au avut un mesaj de mobilizare pentru cetățenii pe care îi protejează. Jandarmii spun că nu se tem de virus și că rămân la datorie.

„Oboseala și orele de muncă acumulate ne fac să fim mai implicați, mai responsabili în ceea ce privește siguranța voastră și limitarea pe cât posibil a efectelor COVID-19. Nu ne temem și suntem la datorie 24/24 h atât pe traseele unde se transportă persoane către punctele de carantină sau către punctele de ieșire din fiecare județ, cât și în proximitatea locațiilor unde sunt plasate persoane în carantină”, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

Oamenii legii îi sfătuiesc pe cetățeni să își aleagă informațiile cu atenție, din surse oficiale și să respecte regulile de igienă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Informaţi-vă doar din surse oficiale şi nu uitaţi să respectați regulile de igienă, să vă protejați, așa cum și noi o facem!”, au mai transmis jandarmii.

 În contextul epidemiologic actual generat la nivel național de virusul COVID-19, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea s-au luat următoarele măsuri:

– Suspendarea activitităților de lucru cu publicul și de audiențe, cu excepția situațiilor urgente;

– Reclamațiile, cererile, petițiile se vor transmite exclusiv în format electronic la următoarele date de contact: E-MAIL: [email protected] și [email protected] ;

– Primirea, transmiterea documentelor în relațiile profesionale cu instituțiile publice sau private, persoane fizice, etc. , se va efectua exclusiv prin mijloace de comunicare electronică, cu respectarea prevederilor legale.

Măsurile se aplică până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

Politica