sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Râmnicu Vâlcea vrea victoria în partida cu  Krim Ljubljana, într-un weekend plin de handbal!

Sfârșitul săptămânii le pune pe tavă iubitorilor de handbal feminin meciuri de top. Fanii vor putea urmări partied din Liga Campionilor sau Cupa EHF, în care sunt implicate și formațiile din România. Astfel, românii le vor vedea la treabă pe handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea, CSM București, Măgura Cisnădie și Gloria Bistrița.

SCM Râmnicu Vâlcea are un meci extreme de important în Liga Campionilor, iar antrenorul campioanei României spune că elevele sale vor juca la victorie în meciul cu formația din Slovenia, Krim Ljubljana.

„Timpul de pregătire după Mondial a fost foarte scurt, dar victoriile concludente de la Cisnădie şi Brăila dau un moral bun fetelor, înaintea jocului cu Krim Ljubljana din Main Round. Obiectivul nostru a fost realizat, ne-am calificat în Maind Round. La primul an de Liga Campionilor suntem între primele 12 echipe ale Europei, dar noi facem totul pentru a ne califica mai departe, în sferturile de finală, ar fi o performanţă extraordinară. Suntem în Main Round şi trebuie să ne prezentăm la cel mai bun nivel, echipa este motivată să facă sâmbătă un joc foarte bun şi ne gândim doar la victorie în disputa cu Krim.  Gyor este de departe cea mai valoroasă din grupa noastră şi principala favorită la câştigarea trofeului, noi ne luptăm cu Krim şi Savehof la locul 4. Avem un mic dezavantaj, plecăm cu 0 puncte, dar este foarte important să câştigăm jocurile cu Krim şi Savehof de acasă, iar la final, dacă obţinem 6 puncte, cred că avem şanse mari la calificare”, a declarat Florin Pera, potrivit prosport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duelul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Krim este programată sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor Traian, iar biletele au fost puse în vânzare începând de miercuri (ora 12.00).

Programul echipelor românești în Europa:

Sâmbătă, 25 ianuarie:

15:00 – SCM Rm. Vâlcea  – Krim, în Liga Campionilor

17:00 – FTC – CSM București, în Liga Campionilor

Duminică, 26 ianuarie:

14:00 – Măgura Cisnădie – Copenhaga, în Cupa EHF

18:00 – Gloria Bistrița – Odense, în Cupa EHF

Foto: telekomsport.ro

Politica