vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatde 51 de ani, rănit într-un accident rutier în Turceni

Un bărbat de 67 de ani, din comuna Tânțăreni, a acroșat cu oglinda din partea dreapta a autoturismului un bărbat de 51 de ani din comuna Ţânţăreni, care se afla pe partea dreaptă a străzii, în afara părții carosabile. Evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineața.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 67 de ani, din comuna Tânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Turceni, la executarea manevrei de mers înapoi, ar fi acroșat cu oglinda din partea dreapta a autoturismului un bărbat de 51 de ani din comuna Ţânţăreni, care se afla pe partea dreaptă a străzii, în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”,  a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica