joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Ion și Ramona Cupă au trecut la PMP

Deputatul ALDE, Ion Cupă, mehedințean de baștină, a trecut la PMP și a fost numit vicepreședinte național al PMP, coordonator al zonei Olteniei și președinte interimar al filialei PMP Dolj.

 Cupă este deputat de Gorj și a fost președinte al filialei ALDE Dolj, iar o mare parte a membrilor ALDE Dolj l-au urmat pe acesta la PMP.

,,În politică, precum în viață, sunt un om de construcție. Am ales să fiu parte a unui proiect politic PMP, orientat spre construcție, spre interesele reale ale românilor și ale țării. Împreună cu o mare parte a colegilor din ALDE Dolj pornim de astăzi pe un nou drum. Vă așteptăm alături de noi!” a declarat deputatul Ion Cupă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ramona Cupă, președinte PMP Drobeta Turnu Severin

Ramona Cupă, biolog de profesie, va conduce destinele organizației PMP Drobeta Turnu Severin.

,,Cred în valorile populare și liberale promovate de PMP. Mulți colegi din generația mea, dar nu numai, sunt convinși că e mare nevoie de oameni noi în politică. Am decis să mă implic în viața publică a orașului în care trăiesc, muncesc și îmi cresc copilul alături de soțul meu. Pentru că vreau ca lucrurile să fie schimbate în bine mai repede. Pentru toți drobetanii. Vom valorifica experiența pozitivă existentă în organizație. Există oameni deosebiți a căror activitate trebuie respectată și fructificată. Vom aduce însă și oameni noi care nu au mai făcut politică. Împreună vom construi un set nou de propuneri și soluții pentru dezvoltarea orașului. Sper ca oferta noastră politică să determine mulți oameni de bună credință din oraș să ni se alăture” a declarat Ramona Cupă , proaspătul președinte al PMP Drobeta Turnu Severin.

,,Vrem să promovăm, alături de cei cu experiență, oameni noi în politica PMP, oameni care au un statut profesional bine definit și multă dorință de a contribui la binele comunității drobetane. De aceea am numit-o pe doamna Ramona Cupă în poziția de președinte interimar al PMP Drobeta Turnu Severin. Am toată încrederea că va aduce un suflu nou în organizație, în general pe scena politică locală” a precizat Răzvan Roșca, președintele PMP Mehedinți.

Politica