vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spargere la magazinul Mitropoliei

Magazinul Lumina al Mitropoliei Olteniei, situat in Craiova, pe Calea Bucuresti, a fost spart de hoti. Trei copii au furat din magazin 500 lei. Ei au fost prinsi de politisti.

„În noaptea de 15/16 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de dispeceratul unei firme de pază din Craiova, cu privire la faptul că, la un magazin de obiecte bisericești, din Craiova, s-a declanşat alarma.
La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secției, care au constatat că ușa de acces în magazin este forțată și deschisă.
De asemenea, poliţiştii au observat trei minori, care alergau pe o stradă din zona respectivă.
Cei în cauză au fost opriţi şi identificaţi de poliţişti, stabilindu-se că este vorba de o fată şi doi băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, din Craiova.
De asemenea, poliţiştii au găsit asupra celor trei suma de 500 de lei, care ar fi fost sustrasă din incinta magazinului.
Suma a fost restituită persoanei vătămate, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.” – Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Politica