sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O mamă și fiica ei, date dispărute

Update/ Cele doua au fost gasite.

Un bărbat din Craiova își caută soția și fiica. Femeia a plecat de acasă împreună cu fata, în vârstă de 1 an și 5 luni, și nu s-a mai întors. 

Craioveanul în vârstă de 34 ani a anunțat dispariția la Secția 4 de Poliție Craiova. Acum, soția sa, Popescu Maria Cerasela, de 24 ani, și fiica lui, Popescu Sofia Mihaela Oana, sunt căutate de polițiști. Oamenii legii fac apel la persoanele care deţin informaţii utile să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul plecării Popescu Maria Cerasela purta o geacă de culoare roz, iar în picioare avea pantofi sport albi, având aplicate ținte negre. 

De asemenea, fiica sa, Popescu Sofia Mihaela Oana era îmbrăcată cu o geacă albă cu imprimeu floral. 

Semnalmente: Popescu Maria Cerasela – înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, greutate 60 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, față rotundă, nas drept, buze subțiri, iar ca semne particulare are degetul mic de la mâna dreaptă amputat de la jumatate, precum si o cicatrice ca urmare a unei operaţii de cezariană;Popescu Sofia Mihaela Ioana – înălțime aproximativ 0,70 m, greutate 13 kg, păr șaten, tuns scurt, față rotundă, ochi căprui, nas drept, buze subțiri, fara alte semne particulare.

Politica