duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ultrașii olteni nu acceptă demisia lui Craioveanu!

Situația se precipită în Bănie! Scandalurile se țin lanț, după ce suporterii olteni, mizând pe ideea „Știința suntem noi”, spun că nu acceptă îndepărtarea lui Gică Craioveanu.

Imediat după plecarea lui Pițurcă, Craioveanu și-a dat, în direct la TV, demisia din funcția, mai degrabă onorifică – potrivit propriilor spuse – de director de imagine al clubului oltean.

Vreau să mă retrag pentru că am impresia că nu sunt pus în valoare așa cum trebuie. Am avut contract doar în primul an. În rest, nu. Nu mi s-a cerut sfatul de multe ori. Nu mă întreba nimeni nimic. Ce să fac? Să ocup un post degeaba? M-a dezamăgit și faptul că Pițurcă a fost dat afară. Era antrenorul ideal pentru a lupta la titlu. Avea nevoie de jucători și nu i s-au adus. Sunt multe lucruri pe care le-a cerut.  Cred că el a renunțat când a văzut că nu mai are șanse. Voia să se bată la titlu, dar a văzut că nu are ajutor.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

De ce nu l-au luat pe Nistor când încă era Pițurcă antrenor? La Craiova toți vrem campionatul. Cu puțin efort, cred că se putea lua campionatul.  Dacă vrei campionatul trebuie să faci investiții”, a declarat Gică Craioveanu la Digi Sport.

Fanii CSU, printr-un comunicat în care îi fac „sifoane” pe Papură și Blejan, ultimul preparator fizic, spun că nu acceptă demisia lui „Grande”: „Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanțăși o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club.

Noi merităm un investitor care săștie care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiențăși calitate, care să nu stea drepți sau să fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a gigi becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papurăși Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge.

De asemenea, îl anunțăm pe Mihai Rotaru că Gică Craioveanu va face în continuare parte din acest club și nimeni nu va putea să îl înlăture pe omul Gică Craioveanu din inimile noastre, iar demisia acestuia nu va fi acceptată de Peluza Nord. Să-i vedem pe cei care vor îndrazni s-o accepte și să-l dea la o parte pe cel al cărui suflet e cel mai mare, care ne-a fost mereu alături, asumat și suferind atâtea din partea cancerului acestui orașși a sectei lui”.

spot_img
spot_img

Politica