luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adversar facil pentru SCM Craiova în 16-imile Cupei României

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a aflat cu cine se va duela în 16-imile Cupei României, iar tragerea la sorți a fost una cu noroc pentru oltence. Trupa din Bănie va da piept cu CSM Târgu Jiu. Craiovencele au toate șansele să meargă mai departe în competiție, chiar dacă au și probleme serioase de efectiv.

Bogdan Burcea este conștient că formația pe care o antrenează este favorită în duelul cu Târgu Jiu, dar nu vrea să-și subestimeze adversarele. Se pare că SCM Craiova vrea să ajungă cât mai departe în Cupa României.

La prima vedere, este o tragere la sorţi cu un adversar la îndemână, dar va fi un meci pe care o să îl tratăm cu toată seriozitatea, dorindu-ne să obţinem cât mai mult din această ediţie a Cupei României.”, a declarat antrenorul Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul 16-imile Cupei României:


CSM Târgu Jiu-SCM Craiova
HC Dunărea Brăila-HC Zalău
CSM Roman-CSU Reșița
Dacia Mioveni-CSM Târgu Mureș
CSM Galați-Rapid București
CS Activ Plopeni-AHCM Unirea Slobozia
Marta Baia Mare-CSM București
CSU Neptun Constanța-”U” Cluj
CSU Știința București-Corona Brașov
Știința Bacău-ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub Odorhei
CSU Timișoara-Gloria Bistrița
Spartac București-Gloria Buzău
Danubius Călărași-CSM Slatina
Dinamo București-CSU Târgoviște
Măgura Cisnădie-SCM Râmnicu Vâlcea
ACS Crișul Chișineu Criș-Minaur Baia Mare

Meciurile vor avea loc pe 15 ianuarie și se vor juca într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate. În cazul în care partidele se încheie la egalitate, handbalistele vor trece la lovituri de departajare.

În campionat, SCM Craiova nu stă prea bine. Elevele lui Bogdan Burcea au pierdut ultima partidă, contra celor de la CSM București și au rămas pe 10, cu 15 puncte acumulate și cu 6 mai puțin decât Gloria Buzău, echipa ce se poziționează pe locul 4, după 10 meciuri disputate.

Pe primul loc în Liga Florilor se clasează SCM Râmnicu Vâlcea, cu 27 de puncte. Pe poziția secundă se află Corona Brașov, la un punct distanță de vâlcence, dar cu un meci în plus disputat. Podiumul este completat de CSM București, cu 22 de puncte.

Politica