vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Droguri trimise prin curier. Doi craioveni, reţinuţi

Doi bărbaţi din Craiova au fost prinşi după ce au ridicat droguri trimise prin curier, din străinătate. În pachet se aflau aproape trei kilograme de cannabis. Potrivit DIICOT, drogurile erau trimise din Anglia.


Cei doi bărbaţi, de 36 şi 37 ani, au fost prinşi în flagrant în urma unei acţiuni a poliţiştilor
specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, derulată 
împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova.

Poliţiştii au desfăşurat o acţiune în Craiova, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, au fost prinşi în flagrant delict doi bărbaţi, de 36 şi 37 de ani, din Craiova, imediat după momentul ridicării unui colet expediat din străinătate, prin intermediul unei firme de curierat.

În colet, poliţiştii au descoperit 2.698 de grame de cannabis”, arată IPJ Dolj.

În plus, în urma verificărilor, de la bărbatul de 37 ani, poliţiştii au mai ridicat 185 de grame cannabis, precum şi 30 comprimate de MDMA (ecstazy).

Drogurile au fost indisponibilizate de poliţişti, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, trafic internațional de droguri de risc şi complicitate la trafic internațional de droguri de risc.

În urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţii a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, mai transmite IPJ Dolj.

Politica