marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A dispărut de acasă. Părinţii solicită ajutor!

O adolescent de 15 ani, din localitatea Dobrosloveni, județul Olt a dispărut miercuri, 24 iulie 2019. Părinţii au dat alarma, anunţând poliţia şi solicitând ajutorul tuturor celor care pot contribui aducerea acasă a copilei.
Alexandra Măceşeanu este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal, iar miercuri, 24 iulie 2019, a plecat din localitatea natală, Dobrosloveni, spre Caracal, cel mai probabil cu o maşină de ocazie. Mama fetei s-a îngrijorat când, revenind de la serviciu, a văzut că tânăra încă nu a ajuns acasă. A sunat-o, însă telefonul ei este închis, scrie Adevărul.
Mama spune că nu are acces la contul de Facebook al fiicei sale astfel încât să poată şti cu cine a vorbit ultima data sau cine a văzut-o, aşa că prim prietenii fetei a distribuit următorul mesaj:

„A DISPĂRUT!!
Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!“.părinţii au anunţat şi poliţia, punând la dispoziţie câteva fotografii.

Comentatorii din mediul online amintesc că dispariţia Alexandrei, din Caracal, nu ar fi primul caz de acest fel şi vorbesc chiar de o filieră criminal. Părinţii aştepată orice ajutor pe care cineva îl poate oferi în găsirea fetei.

Politica