duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A venit Vătăjelu. Pleacă Bancu?

Despărțirea de Cicâldău este iminentă. Însă oltenii îl pot pierde și pe căpitanul Nicușor Bancu în acest mercato.

Mihai Rotaru a ieșit pe plus cu aproape 1 milion de euro din afacerea Bogdan Vătăjelu. L-a vândut cu 1.3 milioane la Sparta Praga, jucătorul nu a convins și l-a răscumpărat cu 350.000 euro. Fostul căpitan al CSU a semnat pe 4 ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul. La mijlocul săptămânii a fost prezentat și oficial de gruparea olteană.

Pentru patron e o afacere excelentă, profit de aproape un milion după 2 ani jumătate și are „marfa” înapoi. Pentru suporteri e o veste excelentă, întrucât un idol al tribunelor a revenit pe Oblemenco. Pentru jucător, în schimb, pare a fi un pas înapoi, având în vedere că nu a reușit să convingă în Cehia și a trebuit să se întoarcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin sosirea lui Vătăjelu se acoperă postul de fundaș stânga. Astfel, actualul căpitan al CSU, Nicușor Bancu, are drum deschis spre destinații din Occident, în funcție de ofertele ce vor sosi pe adresa clubului de pe Bld Ilie Balaci. De altfel, în repetate rânduri, directorul de imagine Gică Craioveanu a spus că Bancu și-a făcut datoria față de clubul oltean și merită să fie lăsat să plece.

În privința plecărilor, cea a lui Cicâldău este iminentă. Standard Liege, Sevilla, Lyon, Napoli ori Sassuollo sunt doar o parte din cluburile care și-au manifestat interesul pentru mijocașul adus cu 800.000 euro de la Viitorul Constanța. Jucătorul a apărut în vitrina Europeanului U21 din Italia, iar Mihai Rotaru a demonstrat că vinde în cele mai bune momente, când jucătorii sunt în vârf de formă.

spot_img
spot_img

Politica