luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marele miting PSD, anulat

PSD şi-a anulat mitingul din Capitală, programat iniţial pe 22 mai, arată o adresă trimisă de partid către Primăria Capitalei.
Liviu Dragnea plănuia să aducă peste 100.000 de oameni în Bucureşti miercurea viitoare, penru un exerciţiu de imagine şi de forţă înaintea alagerilor europarlamentare. Însă mai mulţi lideri din Moldova şi Transilvania s-au plâns că nu pot mobiliza mii de oameni la mijlocul săptămânii pentru un drum în Capitală, susţin surse politice pentru „Adevărul“.
Sursa citată afirmă că miza social-democraţilor este să arate că pot scoate mai mulţi oameni în stradă ca PNL, partid care va ieşi sâmbătă, 18 mai, în Piaţa Victoriei. Mai rămâne în picioare doar mitingul PSD de la Târgovişte, unde vor participa peste 30.000 de oameni.

Cei mai mari susţinători ai mitingului-gigant au fost Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu. De altfel, conform Adevărul, organizaţia Dolj era pregătită să aducă cei mai mulţi oameni la Romexpo, apoi filiala Dâmboviţa, dirijată de Rovana Plumb, cap de listă al PSD pentru Bruxelles.

Politica