sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Agenții de poliție au amendat agenții de pază

Un număr de 84 de agenți de pază din Mehedinți au fost controlați la foc automat de echipaje mixte poliție-jandarmerie. Dintre aceștia, un număr de 32 de persoane care au fost găsite în neregulă s-au ales fie cu sancționări, fie cu atenționări, în funcție de caz.

La data de 03/04.03.2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică – Compartiment Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul IPJ Mehedinți, în cooperare cu efective de jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, au organizat o acțiune în scopul identificării personalului de pază al agenţilor economici, care nu îşi îndeplineşte în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, iar ca urmare a acestui fapt se sustrag bunuri din unităţile economice.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost verificate 86 obiective economice și 83 agenți de pază, 13 dintre aceștia fiind sancționați, iar 19 atenționați, valoarea sancțiunilor aplicate depășind 8000 lei. Tot în data de 03.03.2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică – Compartiment Siguranţă Publică şi Patrulare în cooperare cu efective de jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, au organizat o acțiune prin care s-a urmărit identificarea şi sancţionarea persoanelor care săvârşesc acte de parazitism stradal, practică cerşetoria și prostituţia, precum și a celor care locuiesc fără forme legale. C

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, polițiștii au controlat 10 societăți comerciale, au legitimat 67 persoane, fiind aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.300 lei.

spot_img
spot_img

Politica