duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Costea și Dina și-au găsit echipă! „Mititelu a vrut să ne blocheze!”

Foștii atacanți ai FCU Craiova vor evolua în cea de-a doua parte a campionatului la Atletic Bradu, echipa pe care trupa lui Napoli nu a fost capabilă să o învingă vineri.

Dați afară de la FCU Craiova la insistențele lui Marcel Pușcaș și Nicolo Napoli, Florin Costea și Mihai Dina și-au găsit rapid echipă. Tocmai Atletic Bradu, formația pe terenul căreia Dănănae și ai săi au remizat 1-1 săptămâna trecută. Cei doi atacanți olteni ar fi trebuit să fie pe teren, din postura de adversari ai FCU Craiova, doar că nu au primit actele în timp util din Bănie.
Mihai Dina a explicat pentru Liga2.ro: „Noi puteam juca şi vineri pentru Coloneşti contra echipei lui Mititelu, dacă ne dădea actele, dar au refuzat şi nu înţeleg de ce, pentru că noi nu am fost buni pentru ei. Poate s-au temut de noi. Eu şi Florin am semnat la Coloneşti şi mergem doar la meciurile oficiale, ne antrenăm la Craiova. Nu pot trece peste ce s-a întâmplat, noi am ajutat echipa, dar sunt oameni din interior care sunt amatori şi fac mult rău. Eu îmi doresc să promoveze FCU Craiova, dar este greu”.
FCU Craiova a remizat 1-1 cu Atletic Bradu și este la 6 puncte distanță de primul loc în clasament, singurul care aduce promovarea în B, ocupat de Turris Turnu Măgurele. Florin Costea și Mihai Dina au părăsit echipa cu scandal, fiind trimiși în Bănie din cantonamentul oltenilor din Turcia.

Politica