luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Depistați sub influența alcoolului și fără permis

Polițiștii Posturilor de Poliție Ilovăț și Șovarna au depistat un bărbat de 63 ani, din comuna Căzănești, județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe D.J. 671 E, în satul Poiana, având o îmbibație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art.336, alin. 1, din Codul Penal.

La data de 16.11.2018, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Strehaia au depistat un bărbat de 54 ani, din Comuna Stîngăceaua, județul Mehedinți, în timp ce conducea un moped pe DC 74, în Comuna Stîngăceaua, județul Mehedinţi, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 335, alin 1, din Codul Penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica