sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Omorât pentru locul de pășunat. I-a tăiat piciorul cu secera

Crimă oribilă în Bălcești, județul Vâlcea. Doi consăteni s-au certat pentru terenul de pășunat. Discuțiile au luat amploare până când unul din ei a luat secera și i-a tăiat piciorul celuilalt. I-a tăiat artera femurală, fapt ce a dus la decesul celui din urmă. Acum atacatorul se află în arest.

Criminalul urmează sa fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot incidentul a pornit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, datorată disputelor asupra locurilor de păşunare cu animalele pe terenurile de pe raza orașului Bălceşti, în jurul orelor 15.30-16.00, după o ceartă şi o dispută în contradictoriu care a avut loc pe un câmp situat pe raza localitații Bălceşti, în punctul „Pomii Şcolii”. Criminalul a exercitat acte de violenţă asupra victimei folosind un obiect tăietor-înţepător, posibil seceră, cauzându-i acestuia din urmă leziuni în zona femurală a piciorului stâng – coapsa stângă, leziuni care în cele din urmă au condus la deces.

Arma crimei nu a fost găsită. De altfel, criminalul a fugit de la locul faptei și a lăsat victima singură, fără să anunțe vreo autoritate, altfel poate mai avea o șansă să trăiască. Cei care l-au găsit pe cel decedat au anunțat imediat poliția. Au existat martori care știau de conflictele dintre cei doi.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica