duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Cami”, sprijin pentru Aurică Beldeanu! „Ne leagă o viață!”

Intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Beldeanu a fost suportată de colegul său din Craiova Maxima, Rodion Cămătaru.
La Biserica Sf. Ilie, la priveghiul lui Ilie Balaci, lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău și a fost dus pe brațe până la ambulanță. „Vulpea” a suferit un preinfarct cu semipareză, drept urmare a fost internat de urgență, fiind în stare gravă. Pentru mai multe investigații a fost transportat de la Spitalul nr. 1 din Craiova la „Bagdasar Arseni”, unde a fost operat. Intervența chirurgicală a decurs bine, mijlocașul Craiovei Maxima fiind acum în afara oricărui pericol.
Rodion Cămătaru a fost cel care i-a plătit toate cheltuielile medicale lui Beldeanu, undeva la 20.000 lei, potrivit Fanatik.ro. Cămătaru a spus: „Discutăm de bani sau despre sănătate acum? Pe noi doi ne leagă o viață. Trebuie să fii întotdeauna pregătit în viață, de la agonie la extaz. Întotdeauna se trece foarte ușor. Așa e în viață. Suntem la o vârstă la care deja începem să ne dăm seama de valoarea semenilor. Nu am mai avut timp să ne gândim la fotbal, au fost lucruri mai sensibile în ultimele săptămâni”.
Beldeanu va fi externat mâine de la spitalul bucureștean. El a fost operat de șeful secției neurochirurgie, Vasile Ciubotaru. Cămătaru și Beldeanu au fost coechipieri ai Craiovei Maxima timp de 9 ani, în perioada 1976-1985. Ei au ridicat în două rânduri trofeul suprem al fotbalului românesc și de patru ori au câștigat Cupa României.

Politica