sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

 Europarlamentar din grupul ALDE cere verificarea finanțării referendumului din România

Sophia in ‘t Veld, europarlamentar din grupul ALDE, a cerut miercuri, în ședința de plen, ca președinția forului să demareze investigația cu privire la modul în care ar fi putut fi folosite fonduri europene în campania referendumului din 6 și 7 octombrie, scrie Mediafax.

Referendumul pentru familie, care se va desfășura pe 6 și 7 octombrie, are la bază inițiativă cetățenească demarată de Coaliția pentru Familie, prima de după 1989. Inițiativa, semnată de peste 3 milioane de români, vizează înlocuirea sintagmei „între soți”, după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituției, cu căsătoria liber consimțită „între un bărbat și o femeie”.

De asemenea, Sophia in ‘t Veld a avut un mesaj și pentru Viorica Dăncilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt dezamăgită de discursul dumneavoastră. Parlamentul European nu este inamicul dumneavostră, noi nu atacăm România. Suntem cu toții în aceeași familie, dar exprimăm preocupări cu privire la evoluțiile din țara dumneavoastră. Aș sugera să acceptați acest lucru și mâna pe care v-o întindem. Nu încercați să aveți o confruntare cu Parlamentul European, nu intrați în defensivă”.

spot_img
spot_img

Politica