sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ANM. Zile de vară la mijloc de septembrie

Meteorologii ne anunță că, vremea rămâne, pentru următoarele zile, una de vară, cu temperaturi ce vor ajunge la 30 de grade. Însă, de sâmbătă după-amiază se va instala o masă de aer rece, de origine polară, în aproape toate regiunile ţării.

Mai întâi, se răcește în partea de nord-vest, apoi masa de aer rece va traversa nordul şi va ajunge în centru, adică în Crişana, Maramureş, Transilvania, şi Nordul Moldovei. Asta înseamnă că, în aceste zone, temperaturile vor marca o scădere de la 29 la 22 de grade. Tot aici apar și ploile, sub formă de averse.

În schimb, sâmbătă, în partea de sud, sud-est, vremea se va menţine deosebit de caldă, cu temperaturi care vor urca până la 30 de grade, iar pe litoral vor fi 24-25 de grade. Duminică, masa de aer rece, de origine polară, va determina o scădere în majoritatea regiunilor, iar maximele vor ajunge la 18 – 20 de grade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit ANM, masa de aer rece va persista până la jumătatea săptămânii viitoare, iar de miercurea viitoare „sunt mai multe scenarii şi e posibil să mai apară o masă e aer cald, o masă tropicală”.

spot_img
spot_img

Politica