sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță curtat de Becali

După ce i-a transferat pe Stan de la Astra, pe  Roman de la Botoșani și a făcut o ofertă publică pentru Nistor de la Dinamo, Gigi Becali vrea să transfere un alt căpitan din Liga 1!
Mitriță este noua țintă a lui Gigi Becali. Starul Craiovei este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din echipa lui Mangia, chiar dacă rezultatele pozitive au întârziat să apară pentru CSU.
Becali vrea să facă la FCSB o echipă formată din căpitani, iar liderul oltenilor este dorit la București. Oferta a fost făcută în direct la Pro X, iar suma se ridică la 3 milioane de euro, în condițiile în care fotbalistul are o clauză de 5 milioane de euro.
„Dacă Rotaru îl dă pe Mitriță cu 3 milioane de euro, îl iau! Are clauza 5 milioane. Dacă vrea Rotaru 3 milioane, îi dau 3 milioane“, a fost oferta publică pe care Becali i-a făcut-o Craiovei într-o intervenție la Ora exacta în sport.
La finalul meciului pierdut contra celor de la Chiajna, Mitriță a avut un conflict cu unii suporteri de la tribuna a doua. Gazonul i-a pus probleme căpitanului din Bănie, iar pe parcursul partidei a fost admonestat de fani.
În trecut, Becali și-a mai arătat interesul pentru alți fotbaliști care erau sub contract cu Craiova, tot căpitani ai echipei. Andrei Ivan și Alex Băluță l-au refuzat.

Politica