luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandra Andrei (Gogoriţă), în topul celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale

Interul stânga al grupării CSM Slatina, Alexandra Andrei, fostă Gogoriţă (sursă foto:fanhandbal.ro), se află în top zece al celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale. Folosită în mod special pe faza de atac, handbalista sosită în vara anului trecut de la SCM Craiova a marcat 131 de goluri în tricoul grupării slătinene, fiind una dintre jucătoarele decisive în multe dintre meciurile din acest sezon, la capătul căruia s-a reuşit menţinerea pe prima scenă a handbalului.

Cea mai bună marcatoare a echipei CSM Slatina este interul stânga Alexandra Andrei. Fără a contabiliza jocurile de la baraj, handbalista din linia de nouă metri a grupării pregătite de Victorina Bora a marcat în meciurile oficiale din acest sezon 131 de goluri. Jucătoarea grupării slătinene ocupă locul opt în topul celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale. Jocul cu cele mai multe goluri marcate de Alexandra Andrei a fost cel din deplasare cu Corona Braşov, când a înscris de 13 ori.

Alexandra Andrei ar reprezenta un mare plus în lotul pregătit de Victorina Bora, dacă va continua în tricoul grupării CSM Slatina şi în noua stagiune, care va începe la începutul lunii septembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasamentul celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale

  1. Irina Glibko (HCM Râmnicu Vâlcea) – 175 de goluri
  2. Ani Senocico (U. Cluj) – 169 de goluri
  3. Ada Moldovan (CS Măgura Cisnădie) – 152 de goluri
  4. Cristina Florianu-Zamfir (SCM Craiova) – 145 de goluri
  5. Oana Chirilă (CSM Bistriţa) – 144 de goluri
  6. Alina Vătu (Dunărea Brăila) – 141 de goluri
  7. Diana Lazăr (U. Cluj) – 138 de goluri
  8. Alexandra Andrei (CSM Slatina) şi Roxana Rob (HC Zalău) – 131 de goluri

10 . Eliza Buceschi (Corona Braşov)    – 122 de goluri

Politica