vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliția Vâlcea: Atragem atenția că circulația rutieră pe Transalpina este temporar închisă pentru toate categoriile de autovehicule

După ce autoritățile gorjene au transmis mai multe avertismente, și Poliția Vâlcea atrage atenția asupra faptului că circulația pe Transalpina nu este deschisă. Polițiștii din Voineasa au lăsat 15 șoferi, prinși pe aceste drum, fără permisele de conducere.
„Atragem atenția că, circulația rutieră pe Transalpina, DN67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, km. 34 +500m. – km 59+800m. este temporar închisă pentru toate categoriile de autovehicule. În perioada 30 aprilie – 01 mai a.c., pentru prevenirea si combaterea încălcării normei legale privind interdicţia circulaţiei temporare instituită de CNAIR-DRPD Craiova pe DN67C Transalpina, pe sectorul de drum Obârşia Lotrului – Rânca județul Gorj, polițiștii din cadrul Staţiunii Voineasa, în urma activităţilor desfășurate, au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.180 lei, fiind reţinute 15 permise de conducere și dispuse măsuri complementare de suspendare a exercitării dreptului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, anunță Poliția Vâlcea.
Reamintim că și prefectul de Gorj a ținut să transmită faptul că Transalpina rămâne deocamdată închisă, cel puțin până la finalul acestei luni. „Vreau să trag un semnal de alarmă: Transalpina rămâne închisă din motive ușor de înțeles. Chiar dacă drumul este la negru grație eforturilor celor de la Drumurile Naționale, există riscul căderilor de avalanșe sau pietre care pot pune în pericol viața celor care tranzitează Transalpina”, a fost mesajul prefectului de Gorj, Ciprian Florescu.

Politica