Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Dragnea, Vasilescu şi Stănescu, susţinuţi şi de PSD Olt

Publicat

pe

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că social-democraţii olteni îl vor susţine pe liderul organizaţiei, vicepremierul Paul Stănescu, pentru unul dintre posturile de vicepreşedinte regional care va fi ales la Congresul de sâmbătă.

Oprescu şi-a exprimat speranţa că membrii organizaţiei vor reuşi să-l convingă pe Stănescu să candideze, având în vedere că acesta a anunţat că nu este interesat de niciun post în conducerea partidului. Totodată, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, va fi celălalt vicepreşedinte regional susţinut de PSD Olt.

Pentru vicepreşedinţii regionali, vom vota cu cei din zona noastră. Ştiu că domnul preşedinte Stănescu a declarat că nu va candida, dar sperăm să-l convingem să candideze. Am avut deja o discuţie cu dânsul şi cred că mai mult ca sigur va candida. Pe locul pentru femei o vom susţine pe doamna Olguţa Vasilescu, iar la bărbaţi obligatoriu trebuie să candideze dumnealui. Nu vedem pe altcineva care să reprezinte regiunea mai bine decât domnul Paul Stănescu”, a afirmat Marius Oprescu.

Victor Negrescu: Este nevoie de o echipă „axată pe regiuni”

Aflat în Slatina, ministrul Afacerilor Europene, vicepreşedintele PSD Victor Negrescu, a declarat, marţi, că nu va mai candida pentru o funcţie de conducere în partid, adăugând că este nevoie de o echipă „axată pe regiuni”.

Negrescu a afirmat că la conducerea PSD ar trebui să vină oameni care sunt în contact cu organizaţiile judeţene.

În momentul de faţă, nu mă gândesc la această idee de a candida, pe viitor. Cred că este important să se creeze o echipă axată pe regiuni, pe colegi care au reprezentativitate regională, care sunt în contact cu organizaţiile judeţene, pe plan local şi cred că aceştia sunt cei mai recomandabili pentru a face parte din viitoare echipă. Eu îmi voi aduce în continuare aportul pe dimensiunea internaţională. Sunt preşedintele PES Activists România, structura militanţilor de stânga în rândul Partidului Social Democrat, cu peste 10.000 de membri, şi prin prisma acestei funcţii voi contribui la ceea ce înseamnă decizii naţionale, împreună cu echipa viitoare, care urmează să fie votată, sâmbătă, la Congres”, a declarat Victor Negrescu.

© 2021. Toate drepturile rezervate.