vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spectacol caritabil la Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova

Corul de Copii „Glasuri Cristaline” vă invită la concert pe 8 martie! Intitulat sugestiv „Mama e numai una”, spectacolul este unul caritabil. Banii proveniţi din vânzarea biletelor urmând fi direcționaţi către o fetiţă de 3 ani, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Paradisul Copiilor”, care are o situaţie materială precară.

La Grădiniţa cu Program Prelungit „Paradisul Copiilor”, repetiţiile sunt în toi. Copiii de la „Glasuri Cristaline” se pregătesc intens pentru spectacolul de la Liceul de Arte „Marin Sorescu”, de pe 8 martie. Intitulat sugestiv „Mama este numai una”, concertul va fi dedicat femeilor, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor merge la o fetiță din grădiniță care are o situație financiară precară.

Pregătim cu drag și spor un spectacol caritabil dedicat celei mai iubite ființe, mama. Ne-am gândit că bunătatea și altruismul se cultivă de la cele mai fragede vârste astfel că am organizat acest spectacol cu copiii de la Școala de canto „Glasuri Cristaline”, iar banii obținuți din vânzarea biletelor îi vom direcționa către o fetiță de 3 ani care are o situație familială destul de dificilă fiind privată de prezența tatălui. Cei care vor veni la spectacol vor avea ce vedea. Am pregătit 23 de momente artistice, iar invitați speciali vor fi copiii de la corul Grădiniței cu Program Prelungit Paradisul Copiilor”, a declarat Iulia Manda, profesor coordonator al Corului de Copii „Glasuri Cristaline”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compozitor venit din Bucureşti la Craiova

De pregătirea copiilor de la Corul „Glasuri Cristaline” se ocupă Iulia Manda, profesor de canto și Cristian Alivej, compozitor. Acesta a lăsat în urmă Bucureștiul în favoarea Craiovei pentru a se dedica celor 27 de copii de la cor, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Pentru mine înseamnă foarte mult faptul că acești copii îmi interpretează piesele pentru că astfel ele prind viață și nu mai reprezintă doar o bucată de hârtie. Am ales să plec din București și să vin aici după o primă discuție avută cu Iulia Manda, care a reușit să mă convingă să vin aici și să-i ajut pe copii. Rezultatele obținute de-a lungul timpului de fetițe la festivalurile naționale arată clar că alegerea mea a fost una foarte bună”, a declarat Cristian Alivej.

Prețul unui bilet la spectacol este de 20 lei și se pot procura de la prof. Iulia Manda, număr de contact 0764.836.835.

Politica