Mehedinți: Patru răniți, în urma impactului dintre o ambulanță și un autoturism

O ambulanţă, care transporta un pacient, a fost implicată, duminică seară, într-un accident rutier pe DN 56 A, pe raza judeţului Mehedinţi. Salvarea s-a ciocnit cu o altă maşină, condusă de o femeie, în care se aflau şi doi copii. Accidentul s-a produs duminică, 11 februarie, în jurul orei 20.26, în localitatea Şimian, pe DN 56 A.
Ambulanţa transporta de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe Drobeta Turnu Severin un bărbat de 43 de ani, purtător de sondă, imobilizat la pat, la Rogova, localitatea de domiciliu a pacientului. Conducătorul auto de pe ambulanţă şi pacientul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost nevoie însă ca o altă ambulanţă să vină la faţa locului pentru a prelua pacientul şi a-l transporta acasă.
Din primele informaţii, din accident au rezultat patru victime, respectiv conducătoarea autoturismului (35 de ani), o altă femeie pasageră în autoturism şi cei doi copii, unul de patru ani şi celălalt de şase luni. Cazul este investigat de Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Populare

Recomandări

45 de ani de închisoare, după ce a încercat să recreeze crimele odiosului Jeffrey Dahmer

Criminalii în serie și atrocitățile lor produc nu doar...

Craiova. Trei frați, acuzați de proxenetism cu minore

Trei frați cunoscuți în lumea interlopă din Craiova au...

Făina de greieri, acum și în România

Un magazin online din Baia Mare a pus la...

Vâlcea. Turiști blocați la Cozia. Un copil de 1 an și jumătate între aceștia

Un grup de 4 persoane, printre care un copil...