sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Șofer reținut, după ce a fost oprit cu focuri de armă

Un șofer de 24 de ani, din comuna Godinești, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pus pe jar, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana.

Aceștia, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DJ 672, au observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliţie, a efectuat manevra de întoarcere, continuând deplasarea în sens opus.

Echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, fiind efectuate mai multe semnale regulamentare de oprire, pe care conducătorul autoturismului le-a ignorat. După aproximativ zece kilometri, autoturismul a oprit brusc pe partea dreaptă a carosabilului, iar conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a fugit într-o zonă împădurită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au folosit și armamentul din dotare în timpul urmăririi suspectului, executând un foc de avertisment în plan vertical.

n baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă măsura reţinerii suspectului pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

spot_img
spot_img

Politica