sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Avicola Târgu Jiu, redeschisă?

Avicola Târgu Jiu, aflată în procedură de lichidare, are șanse să fie redeschisă. Conform adevarul.ro, societatea Avicarvil, prezentă pe piaţă sub brand-ul „La Provincia”, are intenția de a cumpăra de la lichidatorul judiciar, Consulting Company, toate spaţiile necesare reluării procesului de creştere a puilor şi de abatorizare.
Planul de investiţii depinde, însă, de un credit acordat de o bancă.

„Există o bancă pentru asigurarea finanţării. Dumnealor reprezintă un jucător mare pe piaţa cărnii. Vor să obţină un credit mai mare pentru că doresc dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor”, a spus Emanoil Ciobanu, reprezentantul Consulting Company, citat de adevarul.ro.

Investitorul interesat de Avicola vrea să repună în funcţiune toate fermele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avicola are potenţial, dar, din păcate, fermele necesită investiţii. Dumnealor doresc să activeze toate fermele, chiar şi cele care erau dezafectate şi se aflau în conservare. Investiţia este destul de mare şi au apelat la o bancă. Tranzacţia nu este încă o certitudine. Şansele sunt foarte mari, dar trenăm pe anumiţi paşi de procedură. Ne dorim ca această tranzacţie să se realizeze. Suntem trecuţi de jumătate”, a mai precizat Emanoil Ciobanu pentru sursa citată.

spot_img
spot_img

Politica