sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Recon reabilitează Cantonamentul din Lunca Jiului

Societatea Recon SA a câștigat contractul de proiectare plus execuție pentru reabilitarea Centrului de Recuperare din Lunca Jiului. Acesta a fost atribuit la o diferență de circa 800.000 de lei față de valoarea estimată inițial de către beneficiar, Primăria Municipiului Craiova.

Primăria Craiova a atribuit, către societatea Recon SA, reabilitarea și modernizarea (proiectare plus execuție) Cantonamentului din Lunca Jiului. Contractul are o valoare finală de 4.577.680,91 lei fără TVA, față de cât estimase inițial municipalitatea, 5.355.206,91 de lei fără TVA, și a fost semnat la data de 26 mai, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Licitația data de peste șase luni, procedura fiind lansată în SEAP încă din luna octombrie a anului trecut.

Obiectivul, gata în 12 luni?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectarea tehnică ar trebui să fie gata la 3 luni de la primirea ordinului de începere a serviciilor de proiectare, iar lucrările sunt estimate să dureze, conform caietului de sarcini, opt luni.

Proiectul vizează reamenajarea clădirii existente, extinderea cu o sală de refacere, dar și înlocuirea gardului împrejmuitor. Conform documentației de atribuire, parterul ar urma să aibă patru camere pentru oficiali, bucătărie, sală de mese, cabinet medical, vestiare pentru sportivi cu o capacitate de 30 de persoane, sală de fitness, jacuzzi, SPA, camere pentru masaj, cameră pentru tratament criogenie, dar și saună umedă, uscată și cu infraroșu. La parter, după ce va fi extins, va exista o piscină și vestiare, iar la etaj vor fi trei apartamente cu două camere și nouă camere cu baie proprie.

Costurile proiectului vor fi suportate din bugetul local.

Clădirea cantonamentului din Luna Jiului este în paragină, iar aici nu s-au mai desfăşurat activităţi de peste opt ani. Terenurile au fost reabilitate anterior, tot de municipalitate, cu suma de circa 1,6 milioane de lei fără TVA, tot din bugetul local.

Politica