vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Circa 7.400 de cereri pentru bilete de tratament

7.374 de persoane au făcut cereri pentru a solicita acordarea de bilete de tratament, perioada cea mai solicitată fiind cuprinsă între 1 iunie si 31 august, la fel ca și în anul trecut.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții Casei de Pensii Dolj în cadrul Colegiului Prefectural de săptămâna trecută, în cadrul celor 6 serii alocate până la această dată au fost acordate un număr de 747 bilete de tratament din care 629 bilete acordate cu suportarea unei contribuţii şi 118 bilete acordate cu titlu gratuit.

Seria nr. 7 are ca şi dată de prezentare în staţiune ziua de 8.06.2017, iar în cadrul acestei serii au fost alocate un număr de 322 bilete de tratament, listele cu persoanele cărora le-au fost alocate bilete de tratament fiind afişate la avizierele CJP Dolj şi pe site-ul instituţiei. Aceste bilete au fost valorificate titularilor în intervalul 29 – 31 mai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Refuzurile pentru bilete rămase nevalorificate, din cadrul acestei serii, se vor pune în vânzare începând cu data de astăzi, 6 iunie. Biletele sunt disponibile pentru următoarele stațiuni: Amara, Bala, Buziaş, Covasna,1 Mai, Pucioasa, Băile Olăneşti, Mangalia, Moneasa, Geoagiu-Băi, Slănic Prahova, Sângeorz, Neptun, Moneasa, Govora, Herculane, Sinaia, Voineasa și Căciulata.

Pentru anul în curs, Casa Națională de Pensii Publice a stabilit un număr de 18 serii de alocare a biletelor de tratament. Prima serie a început în data de 10 martie, iar ultima serie are ca dată de prezentare în staţiune ziua de 1 decembrie 2017.

 

Politica