vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ștrandul Ostroveni, deschis la 1 iunie

Primăria Râmnicu Vâlcea a stabilit, în ședința operativă ținută luni-dimineața, mai multe direcții de acțiunea pentru perioada următoare.

Printre altele, s-a stabilit, conform voceavalcii.ro, ca Ștrandul Ostroveni să se deschidă pentru sezonul estival începând cu data de 1 iunie. În același timp, au fost stabilite o serie de reguli privind curățenia și ordinea ce vor trebui urmate de către cei care vor vizita baza de agrement.

În cadrul ședinței, s-a mai cerut urgentarea extinderii sistemului de supraveghere video la locul de picnic de pe malul lacului din Ostroveni, pentru a se preîntâmpina sau sancţiona distrugerile înregistrate în mod constant la infrastructura de acolo. În plus, s-a mai stabilit ca modernizarea Târgului de la Râureni să se facă, într-o primă etapă, pe o porţiune a zonei comerciale până în luna septembrie şi doar apoi târgul să fie închis complet până la finalizarea tuturor lucrărilor. În felul acesta, activitatea celor care îşi comercializează produsele aici nu va fi afectată prea mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu în ultimul rând, s-a stabilit ca marți, 30 mai, să se înmâneze cheile beneficiarilor locuinţelor ANL recent finalizate în zona Ostroveni.

Politica