vineri, mai 24, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Video/Femeie salvată din fântână

Misiune finalizată cu succes de pompierii de la Garda Vișina care au acționat sâmbătă, 11 martie , în jurul orei 21.00, în comuna Grădinile, pentru salvarea unei femei căzute într-o fântână.
La locul indicat s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD de la Detașamentul Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.
Misiunea a fost coordonată de Plutonier major Cristian Pavel, Șef Gardă Intervenție în cadrul Gărzii Vișina, iar din echipaj a facut parte și Plutonier major Corneliu Gudac, pompieri care au reușit să salveze la începutul acestui an o femeie căzută într-o fântână din comuna Vădastra.
La sosirea echipajelor, un vecin de-al femeii reușise să coboare în fântână și să o țină pe aceasta la suprafața apei. Fântâna avea diametru de circa 80 de centimetri și adâncimea de zece metri.
Pompierii au reușit, cu ajutorul unor cordițe de salvare și a unor brâie, să-i aducă la suprafață pe bărbat și pe bătrână. Femeia a fost conștientă și cooperantă pe întreaga durată a intervenției.
Victima a fost preluată de echipajele medicale, cu hipotermie ușoară și predată, conștientă, la CPU Caracal.
spot_img
spot_img
spot_img

Politica