luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr în comă după un accident de muncă. S-ar fi încercat ascunderea accidentului

Un tânăr din județul Gorj se zbate între viață și moarte, în urma unui accident de muncă. A ajuns la spital la două zile de la producerea evenimentului. Familia lui susține că tânărului i-ar fi cerut angajatorii să nu spună ce s-a întâmplat. Poliția a deschis dosar penal.

Accidentul s-a produs pe 13 mai. Tânărul de 32 ani a căzut de la înălțime într-o soluție care i-a provocat arsuri. Tatăul lui a povestit, pentru pandurul.ro, că șefa tânărului i-ar fi cerut să nu spună ce s-a întâmplat. Mai mult, acesta ar fi mers la lucru a doua zi, „cu toate că abia se mișca”. Părinții l-au găsit seara „fără simțuri, făcut ghemotoc în pat”. Familia ar fi vorbit cu șefa lui la telefon, iar aceasta le-ar fi spus că voia să se intereseze de el că ar fi avut un accident de mașină. Șefa tânărului a afirmat pentru pandurul.ro că sunt „acuzații false” și afirmă că îi va da în judecată pe părinții tânărului.

Între timp, IPJ Gorj a anunțat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 16 mai 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că fiul său acuză dureri, ca urmare a unui posibil accident rutier.
Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 13 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a căzut de la înălțime, fără a solicita ulterior îngrijiri medicale și fără a declara incidentul.
Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, potrivit IPJ Gorj.

Politica