vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, în urma unui accident mortal între o maşină şi o autocisternă

O femeie a murit iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, vineri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autocisternă, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în comuna vâlceană Câineni. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că în urma accidentului, traficul rutier pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului a fost blocat total. Potrivit sursei citate, evenimentul rutier s-a petrecut într-o curbă periculoasă la stânga, pe fondul carosabilului umed, şoferul autoturismului intrând pe sensul opus şi în coliziune cu o autocisternă care circula regulamentar.

În urma impactului, o femeie care era pasager în autoturism a decedat iar şoferul a rămas încarcerat. Ulterior el a fost scos din maşină de pompierii vâlceni şi transportat la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed. Conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, şi a intrat în coliziune cu o autocisternă. Pasager dreapta faţă auto a decedat, conducătorul auto încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier era în continuare blocat pe Drumul Naţional 7, pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Câineni.

Politica