Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Autocar cu 20 de muncitori ai QFort Craiova, accident cu un BMW la ieşirea din Balş spre judeţul Dolj, doi tineri ajungând la spital

Publicat

pe

Doi tineri au ajuns la spital, vineri dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un autocar al fabricii QFort din Craiova, în care se aflau 20 de muncitori care ieşiseră din schimbul trei, accidentul rutier având loc la ieşirea din Balş spre judeţul Dolj. Potrivit primelor informaţii, şoferul autoturismului a adormit la volan şi a lovit autocarul, niciunul dintre muncitori nefiind răniţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 65, la ieşirea din Balş spre Craiova. În autoturism se aflau patru persoane, iar în autocar 20.

17200322_1423949950959823_505018043_o„Doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fost răniţi. Este vorba despre şoferul maşinii, un tânăr în vârstă  de 23 ani, din Craiova, cu suspiciune de fractura la membrul inferior stâng, şi de un pasager din spate, în vârstă de aproximativ 23-24 de ani, din Cungrea, cu traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral şi traumatism piramidă nazală. Acesta din urmă a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Balş, ulterior fiind transportat la Spitalul Slatina. Şoferul a rămas la Spitalul Balş. În autocar se aflau aproximativ 20 de persoane care nu au fost rănite”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Pasagerii din autocar au fost preluaţi de un alt mijloc de transport al societăţii. Ei se întorceau de la fabrica QFort din Craiova, unde lucraseră în schimbul trei.

Surse apropiate anchetei au declarat că accidentul s-a produs din cauza tânărului care conducea autoturismul, acesta adormind la volan. Cazul a fost preluat de poliţişti care au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

© 2021. Toate drepturile rezervate.