sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveni depistați în timp ce conduceau autoturisme neînmatriculate

Ieri dimineață, în jurul orei 07.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe C.STELIAN, 34 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe strada Amaradia din municipiul Craiova, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

În aceeași zi, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe F.ALIN, 28 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism marca, tot pe strada Amaradia, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Aseară, în jurul orei 18.30, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție, formată din polițiști și elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce executa serviciul de patrulare, pe bld. Decebal, l-au depistat pe U.ALIN, 34 de ani, din Craiova în timp ce conducea autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 21.12.2016.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii craioveni au întocmit, în cele trei cauze, dosar de cercetare penală și continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

 

Politica