vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eşec amar pe teren propriu

 

Handbalistele craiovene au înregistrat un rezultat la care nu se aşteptau înainte de meciul de duminică. Fetele lui Bogdan Burcea erau optimiste în privinţa unei victorii în duelul cu HCM Râmnicu Vâlcea ce a avut loc, acum două zile, în Sala Polivalentă din Craiova, contând pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale feminine de handbal. Încărcate de încredere, după o victorie frumoasă obţinută în etapa precedentă contra Dunării Brăila, echipa de pe locul secund, vâlcencele au practicat un joc care le-a făcut pe jucătoarele din Bănie să cedeze presiunii, iar, încă de la pauză, elevele lui Burcea s-au găsit conduse de către vizitatoare. HCM Râmnicu Vâlcea deţinea un avantaj de trei goluri la finalul primei reprize, scor 8-11, ecart pe care a reuşit să îl menţină şi în actul secund. Echipa craioveană nu a reuşit decât să se apropie la două goluri, dar nimic care să o ajute să câştige vreun punct din confruntarea cu formaţia vâlceană, care s-a impus în Bănie cu scorul de 26-24. Este primul eşec din acest an pentru echipa pregătită de Bogdan Burcea, care în prima etapă a anului nu a evoluat, adversara sa neprezentându-se la meci. Înfrângerea nu a căzut deloc bine pentru tabăra craioveană, antrenorul handbalistelor de la SCM U Craiova declarând că fetele au greşit mult în apărare şi per total au jucat sub nivelul aşteptărilor.

Apărarea nu a fost la înălţimea pregătirii pentru acest joc. Nu am avut atitudine, iar fetele nu au fost disciplinate. Astfel de jocuri ne îndepărtează de obiectivul nostru. Îmi pare rău că publicul a venit la sală în număr mare, şi-a făcut datoria, ne-a încurajat, dar fetele nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor”, a declarat Bogdan Burcea.

SCM U Craiova a evoluat în următoarea formula contra echipei vâlcene: Dumanska, Stanciu, Paşca – Zamfir (14 g.), Şelaru (2 g.), Landre (1 g.), Nikolic (4 g.), Apipie (2 g.), Andrei, Ianăşi, Băbeanu (1 g.), Zaremba. Formaţia din Bănie a fost întrecută acum de HCM Râmnicu Vâlcea în clasament, clasându-se pe locul şase cu 17 puncte, în timp ce gruparea vâlceană ocupă poziţia a cincea cu 19 puncte. În următoarea etapă, craiovencele vor întâlni, joi, tot pe teren propriu Măgura Cisnădie, echipă pe care au învins-o în tur cu scorul de 33-25.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica