sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caravana Europa FM a ajuns la Craiova

Șoferii craioveni au fost opriți și „sancționați” în această dimineață, în urma unei acțiuni desfășurate în intersecția de la Piața Prefecturii, nu de către polițiștii doljeni, așa cum se întâmplă de obicei, ci de către echipa Europa FM. 

Anul acesta postul radio a împlinit 16 ani și cum deja și-a format o tradiție, de opt ani, echipa Europa FM merge prin orașele țării unde împarte cadouri și discută cu ascultătorii.  

Pe lângă șoferi, au primit cu bucurie câte o cană aniversară Europa FM și pietonii care au trecut în această dimineață prin Piața Prefecturii. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
Caravana Europa FM a străbătut deja țara în lung și-n lat, Craiova este penultimul oraș din cele 30 prin care caravana a trecut, iar ultimul popas, tot astăzi, va fi făcut în Slatina, la ora 16:00. 
„Reacțiile oamenilor sunt foarte poziltive, noi știam acest lucru. Avem un zâmbăreț pe cana aniversară și cred că este și efectul lui pentru că la zâmbet răspunzi cu un zâmbet. Povestim, ne felicită pentru ceea ce facem, ne oferă recomandări, ne ceartă dacă este cazul, însă toată lumea pleacă mulțumită și noi plecăm fericiți că reușim să-i cunoaște pe o parte din cei care ne ascultă în fiecare zi”,   a spus Radu Constantinescu, realizatorul emisiunii Drum cu Prioritate.

Cănile aniversare Europa Fm au ajuns la 500 de craioveni.

 

Politica