sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Etapa națională a olimpiadei școlare de volei masculin a luat startul la Craiova

Cele mai bune opt licee în materie de volei masculin s-au adunat astăzi la Craiova pentru faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la nivelul claselor de liceu, găzduită de către Colegiul Național “Nicolae Titulescu”, care are o tradiție de seamă în ceea ce reprezintă voleiul școlar la nivel național. În această dimineață, în sala de volei a liceului craiovean,  a avut loc deschiderea competiției naționale prin prezența celor opt echipe calificate, precum și a inspectorului școlar de educație fizică și sport prof. Alin Vancea și a inspectorului general adjunct prof. Nicușor Cotescu, disputându-se și primele meciuri din faza grupelor.

Etapa finală constă în două grupe a câte patru formații, care vor evolua în sistem fiecare cu fiecare, într-o singură manșă, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să ajungă în semifinale. Din grupa A fac parte Colegiul Național “I. M Clain” Blaj, Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” București, Colegiul Național “Alexandru Vlăhuță” Râmnicu Sărat și Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Harian” Dej, în timp ce în componența grupei B se află gazda întrecerii Colegiul Național “Nicolae Titulescu” Craiova, Colegiul Național “Mihai Viteazul” Ploiești, Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu” Baia Mare și Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni.

Partidele din prima grupă de calificare se vor desfășura în incinta sălii de sport din cadrul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Craiova, în timp ce meciurile din a doua grupă se vor disputa la C. N “Nicolae Titulescu”. Formația craioveană, pregătită de prof. Daniela Căpățînă, se va întâlni în primul meci cu echipa din Fălticeni, de la ora 12.00, iar după-amiază, de la ora 18.00, vor da piept cu Colegiul Național din Ploiești, mâine disputând ultima partidă din grupe, de la ora 12.00, cu Colegiul Tehnic din Baia Mare. Astăzi și sâmbătă dimineața vor avea loc toate jocurile din faza grupelor, în timp ce în după-amiaza zilei de sâmbătă se vor juca meciurile din semifinale, precum și partidele dintre echipele clasate pe locurile trei și patru. Duminică vor avea loc finala mare și cea mică și partidele pentru stabilirea locurilor 5-6 și 7-8.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PROGRAM O.N.S.S VOLEI MASCULIN

Grupa A – Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară

Etapa I – Vineri, 6 mai

C. N Blaj – L.T Dej        ora 10.00

C.T.F București – C.N Râmnicu Sărat        ora 12.00

Etapa II – Vineri, 6 mai

L.T Dej – C.N Râmnicu Sărat  ora 16.00

C. N Blaj – C.T.F București     ora 18.00

Etapa III – Sâmbătă, 7 mai

C.T.F București – L.T Dej        ora 10.00

C.N Râmnicu Sărat – C. N Blaj         ora 12.00

Grupa B – C.N “Nicolae Titulescu”

Etapa I – Vineri, 6 mai

C.T Baia Mare – C.N Ploiești  ora 10.00

C.N Fălticeni – C.N. N.T Craiova     ora 12.00

Etapa II – Vineri, 6 mai

C.N Fălticeni – C.T Baia Mare ora 16.00

C.N.N.T Craiova – C.N Ploiești        ora 18.00

Etapa III – Sâmbătă, 7 mai

C.N Ploiești – C.N Fălticeni     ora 10.00

C.T Baia Mare – C.N.N.T Craiova    ora 12.00

Etapa semifinală – C.N “Nicolae Titulescu”

Sâmbătă, 7 mai

2A – 1B       ora 16.00

1A – 2B       ora 18.00

Etapa finală – C.N „Nicolae Titulescu”

Duminică, 8 mai

Finala mică – ora 10.00

Finala mare – ora 12.00

spot_img
spot_img

Politica